Over mij

Ik ben Eline Boer, een 19 jarige journalistiek-studente met een passie voor schrijven, planning en organisatie. Ik help hopelijk andere studenten met het verschillende zaken die komen kijken bij het studentenleven, zodat zij minder stress ervaren en meer kennis van bepaalde zaken krijgen.

Mijn passie voor schrijven
Sinds 2013 ben ik actief aan het schrijven. Ik begon met stukken die ik voor mijzelf hield, maar na een bepaalde gebeurtenis had ik besloten om bepaalde stukken online te zetten. Zo begon ik met het bloggen in december 2015. Sindsdien is mijn passie voor bloggen alleen maar gegroeid, waardoor ik regelmatig bepaalde blogs bij houd. Hierover zal ik binnenkort gaan schrijven.

Mijn passie voor plannen en organisatie
Sinds een aantal maanden ben ik onwijs fan geworden van bepaalde Instagram accounts, waarvan sommige tevens ook bloggers zijn. Zij hebben mij onder andere geïnspireerd om nog actiever bezig te zijn met plannen en organisatie. Ik heb het altijd al fijn gevonden om zowel mijn schoolwerk als al het andere te organiseren. In mijn ogen is planning dé manier om efficiënt bezig te zijn, maar ook minder gestrest te zijn.

 

 

Advertisements